Transport si plata

Metode de livrare

Livrare la domiciliu

Produsele Satevo pot fi livrate pe intreg teritoriul Romaniei, prin intermediul curierului rapid: Urgent Cargus si NemoExpress oferit de furnizorul de servicii de curierat Curiera.ro
Termenul estimat pentru livrarea comenzii la domiciliul clientului este de 3 zile lucratoare. Comenzile plasate sambata sau duminica vor fi predare curierului in urmatoarea zi lucratoare.

Costurile de livrare se calculeaza in functie de greutatea coletului. Taxa de livrare incepe de la 25 lei pentru coletele cu o greutate de max. 3kg si creste in functie de numarul de kg ce depaseste acest prag. Costul total de livrare este calculat automat in pagina de comanda, inainte de plasarea comenzii.

Pentru coletele de peste 100kg, atat metoda de transport cat si cea de plata difera de cele standard, prezentate in pagina. Daca doriti sa achizitionati produse ce depasesc aceasta greutate, va rugam sa ne contactati la adresa cmbfarmers@yahoo.com sau la numarul de telefon +40 751 607 447 pentru a afla oferta de pret, metodele de transport si plata si costurile aferente.

Ridicare din depozit

Produsele Satevo pot fi comandate si ridicate din magazinul nostru, fara a suporta cheltuieli de livrare suplimentare.
In astfel de situatii, coletul poate fi ridicat din magazin dupa confirmarea primita din partea echipei Satevo din depozitul care a fost ales la momentul achizitionarii produselor:

  • comuna Tudora, Strada Tiberiu Crudu nr. 28, jud. Botosani
  • Piata 1 Decembrie 1918 nr. 14, jud. Botosani

Plasarea unei comenzi

Pentru plasarea comenzilor online nu este necesar sa va creati cont pe site-ul nostru. Alegeti produsul si cantitatea dorita si adaugati-le in cos. In formularul de plasare a comenzii introduceti datele de facturare, alegeti metoda de plata si de livrare si apoi trimiteti comanda.
Dupa ce ati trimis comanda, veti primi un email de confirmare a comenzii, iar ulterior veti fi contactat de un operator pentru validarea acesteia.
In momentul in care operatorul va contacteaza puteti pune intrebari suplimentare, puteti adauga produse la aceeasi comanda sau puteti inlocui un altul.

Plasarea comenzii si livrarea acesteia depinde de corectitudinea datelor introduse de dumneavoastra in formularul de comanda.

Metode de plata

Optiunile de plata a comenzii difera astfel:

  • plata ramburs la livrarea coletului de catre curier (cash)
  • plata online prin card bancar Mastercard sau Visa prin procesatorul de plati Netopia.
  • plata cash/card direct in magazin daca alegeti sa ridicati coletul din magazinele noastre.

Vrei sa comanzi telefonic?

Ne poti suna la +40 751 607 447 pentru a plasa o comanda sau pentru a afla informatii suplimentare.