Termeni și condiții

Termenii și condițiile de utilizare a magazinului online Satevo

1. Cine suntem?

Site-ul www.satevo.ro este proprietatea CMB FARMERS SRL, cu sediul in Botosani, Piața 1 Decembrie 14, înregistrată la Oficiul Registrul Comerțului Botoșani cu numărul de ordine J7/768/2021, CUI 45296675, email cmbfarmers@yahoo.com, denumita in cele ce urmeaza www.satevo.ro.

Site-ul este dedicat comercializarii produselor cu profil agricol, de la produse pentru porumbei si furaje animale la seminte, cereale si ingrasaminte si echipamente agricole.

2. Ce drepturi are vizitatorul site-ului, client www.satevo.ro ?

a.Poate returna un produs, in termen de 14 zile de la achizitie, conform politicii de returnari de la punctul 9.

b.Datele personale vor ramane confidentiale si nu vor fi trimise de www.satevo.ro catre terte persoane sau institutii.

3. Care sunt obligatiile clientului?

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.  Prevederile de mai jos pot fi modificate fără notificare. Cea mai recenta versiune a lor poate fi consultata in pagina Termeni si Conditii, de pe www.satevo.ro.

4. Dreptul de autor al www.satevo.ro asupra continutului publicat pe site

a.Intregul continut al site-ului www.satevo.ro, inclusiv Newsletter-ele, este proprietatea CMB Farmers SRL si a furnizorilor sai si intra sub incidenta legii pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si a legilor privind proprietatea intelectuala si industriala.

b.Utilizatorilor le este interzis sa foloseasca pentru uz comercial sau contrar intereselor CMB Farmers SRL orice material continut in site – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web si alte date – fara acordul scris al companiei.

5. Produsele oferite. Politica de preturi

a. CMB Farmers SRL isi rezerva dreptul de a-si alege clientii.

b.Produsele comercializate pe www.satevo.ro sunt noi.

c.In situatii exceptionale, unele produse nu pot fi livrate, din cauza de lipsa de stoc. www.satevo.ro  va returna orice plata facuta in avans de catre client, in acest caz.

d.Preturile de pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ taxa pe valoarea adăugată.

e.Promotiile si ofertele speciale au uneori termeni speciali, care vor fi prezentati in pagini speciale de pe site.

f.Vă rugăm să vă asigurați că ați verificat specificațiile produsului și compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului înainte de a-l cumpăra. g.Raporturile comerciale dintre cumpărător și www.satevo.ro sunt reglementate oficial de Ordonanța Guvernului nr. 34/2014, privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, coroborată cu Ordonanta Guvernului nr. 130/2000, privind regimul juridic al contractelor la distanță.
h.Administratorul www.satevo.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratetea informațiilor de pe website, însă uneori acestea pot conține inadvertențe (specificațiile sau prețul produselor modificate de către producator fără preaviz sau viciate de erori de operare). Atenție: fotografiile au caracter informativ și pot conține accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard.

6. Plata produselor

Poti plati ramburs, cand coletul ajunge la destinatie, cu cardul, in momentul in care plasezi comanda pe site sau cash/ card daca alegi sa ridici coletul din magazinele fizice Satevo.

7. Livrarea produselor

Livrarea produselor este posibila oriunde in tara, indiferent de locatie, sat, comuna sau oras.

Livrarea se face prin Urgent Cargus si Nemo Express, parteneri ai furnizorului nostru de servicii de curierat, Curiera.ro

8. Politica de retur

a.Poti returna produsele cumparate online, fara sa invoci un motiv anume. Noi ne conformam 100% si iti spunem ca in 14 zile calendaristice de la primirea coletului poti returna produsele cumparate din magazinul online www.satevo.ro si vei primi toti banii (mai putin cei de livrare, unde este cazul) inapoi.

b.Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesivă etc. 

c.În cazul în care produsul returnat prezintă ambalaj deteriorat sau incomplet, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, accesorii lipsă, certificate de garanție lipsă, ne rezervăm dreptul de a opri o sumă din valoarea acesteia, suma ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.

9. Cum faci sa returnezi sau sa schimbi un produs?

a. Acceseaza pagina Retur pentru a citi intreaga politica. Returul sau schimbul presupune inlocuirea unei marimi cu alta sau a unui produs cu altul.

b.Cand returnezi un produs, poti alege orice metoda de livrare (curier, transport personal etc.). Clientul va suporta cheltuielile de livrare.

c.Produsul trebuie sa ajunga in aceeasi forma / conditie ca atunci cand el a fost livrat. Dupa primirea coletului, vom examina produsul si vom restitui suma platita initial sau vom trimit un alt produs la schimb, dupa preferinta clientului. Oricine realizeaza o comanda pe sau prin intermediul siteului www.satevo.ro (sau a numerelor de telefon afisate pe acest site) se obliga sa respecte aceste conditii.

d.In cazul in care produsul primit prezinta vreo defectiune, acesta trebuie returnat catre noi in maxim 48 de ore de la primire.

e. In cazul in care produsul comandat initial a fost personalizat la cererea clientului, acesta nu se mai poate returna.

10. Limitari si responsabilitati

a.Site-ul www.satevo.ro este gazduit de serverele unei terte firme, asa incat CMB Farmers SRL nu este responsabila pentru eventualele erori aparute pe acesta.

b.Compania nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi din magazinul sau online.

c.CMB Farmers SRL nu poate fi ținută responsabilă pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu, etc.) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informației de tip conținut prezentată sau nu pe website, sau pentru orice tip de erori sau omisiuni în prezentarea conținutului care pot conduce la orice fel de pierderi.

11. Politica de confidentialitate

a. CMB Farmers SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

b.Garantam securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul nostru informatic. Aceste informatii vor fi folosite de catre companie pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale si promotii numai cu acordul sau prealabil. Aceasta poate solicita stergerea datelor din baza prin email la adresa cmbfarmers@yahoo.com.

c.Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, CMB Farmers SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de clienti: comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale.

d.Serverele pe care site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii.

e.Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre CMB Farmers SRL este periodic analizata in privinta securitatii.

f.CMB Farmers SRL se obliga sa nu difuzeze unor terti datele personale ale clientilor, in afara de autoritatile in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau autoritatile in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii.

g.Din cauza ca datele sunt transmise electronic, compania CMB Farmers SRL nu poate fi facuta responsabila de pierderea lor sau copierea neautorizata prin interceptare.

h.La sesizarea utilizatorilor, aceasta va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate cele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

12. Dispozitii finale

a.Orice alta problema cauzata de produsele de pe www.satevo.ro, netratata de nici un articol din pagina Termeni si Conditii, va fi notificată în scris către CMB Farmers SRL la cmbfarmers@yahoo.com. Ulterior, ea se va solutiona pe cale amiabila in 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris.

b.In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele parti.

CMB Farmers SRL nu răspunde de nici o pierdere, costuri, procese, prețenții, cheltuieli sau alte răspunderi, în cazul în care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea prezentelor Termeni și Condiții.
c.CMB Farmers SRL își rezervă dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natură și/sau legături pe oricare pagină a site-ului, cu respectarea legislației în vigoare.
d.Fiind de acord cu termenii de utilizare a magazinului online www.satevo.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea site-ului in aceste conditii.