Retur si rambursare comanda Satevo

Vă rugăm să citiți cu atenție toate informațiile prezentate în Politica de retur și rambursare a produselor comandate online pe www.satevo.ro

Cum pot returna un produs?

Poti returna un produs comandat pe www.satevo.ro, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului, fara a invoca un motiv anume. Doar urmeaza pasii de mai jos.

1. Contacteaza-ne
Scrie-ne pe cmbfarmers@yahoo.com sau la numărul de telefon: +40 751 607 447 pentru a ne transmite dorinta de returnare a produselor, nr. facturii si lista de produse.

2.Completeaza formularul de retur
Descarca si completeaza Formularul de returnare de aici – FORMULAR DE RETUR

3. Pregateste coletul si trimite formularul completat in colet.

4. Alege un curier sau orice metoda de returnare vrei si trimite-ne coletul la adresa: Piata 1 Decembrie 1918 nr. 14, Botosani.

Costurile de transport pentru produsele returnate sunt suportate de catre cumparator. Daca ai dificultati in completarea formularului te rugam sa ne contactezi la cmbfarmers@yahoo.com sau la numarul de telefon: +40 751 607 447

Condiții pentru retur si rambursare

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesivă etc.
În cazul în care produsul returnat prezintă ambalaj deteriorat sau incomplet, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, accesorii lipsă, certificate de garanție lipsă, ne rezervăm dreptul de a opri o sumă din valoarea acesteia, suma ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.

Cum se returnează banii?

În cazul în care sunt respectate condițiile de retur, CMB Farmers SRL, se angajează să returneze beneficiarului, în cont, suma achitată pentru produsul returnat, în maximum 14 zile lucrătoare de la recepționarea produsului de către vânzător.