Descoperă Satevo

Satevo este un magazin cu profil agricol dedicat oricărui columbofil, fermier sau iubitor de animale. Aici găsești furaje pentru animale, semințe și îngrășăminte, hrană pentru câini și pisici și o bogată gamă de produse pentru porumbei, de la hrană și suplimente la accesorii precum: adaptatori, boxe, cuibare, hranitori, sputnic și grătare.

Misiunea noastră

Pasiunea pentru agricultură, porumbei sau pentru animale în general, nu este o pasiune ușoară. Indiferent că ai transformat-o într-o afacere sau pur și simplu te bucuri de ea din cand in cand, animalele și agricultura înseamnă responsabilitate

Ne dorim ca fiecare columbofil, fermier sau crescător mai mic de animale, să aibă acces la resurse de calitate pentru rezultate satisfăcătoare. Asta înseamnă să ascultăm nevoile clienților noștri și să le punem la dispoziție ceea ce le este cu adevărat necesar la prețuri corecte – de la hrană, la echipamente și accesorii.

De ce se merită să cumperi de la noi?

Indrumare

Suntem specialiști în domeniu, nu doar vânzători. Așa că, indiferent de problemele sau întrebările pe care le ai ca fermier sau columbofil la început de drum, îți oferim toate cunoștințele noastre, gratuit. Doar întreabă-ne.

Branduri de top

Colaborăm cu brandurile care au demonstrat de-a lungul timpului că oferă produse de calitate precum: Vanrobaeys, Versele-Laga, ANIMI’S, Beyers, Sano, Purina, KWS, Fertillia. Ne ghidăm după caracteristicile produselor și nu după prețul acestora.

Preturi avantajoase

Ne-am propus să ajutăm orice columbofil sau fermier și asta facem în fiecare zi prin prețurile avantajoase pe care le practicăm.

Gama variata de produse

Avem în portofoliu peste 800 de tipuri de mâncare, suplimente și accesorii porumbei, furaje animale, produse petshop, utilaje agricole și semințe cereale. Dacă totuși nu găsești acel produs de care ai nevoie, dă-ne un semn. Am putea face imposibilul și să-l aducem doar pentru tine.

De la ideea Satevo la realitate

Satevo a început ca un magazin cu prezență fizică în Botoșani din dorința de a ajuta fermierii locali să aibă acces mai ușor la resursele necesare întreținerii animalelor și exploatațiilor agricole. 

Unii ar spune ca ne-am dezvoltat prin muncă și implicare, alții că ne-am dezvoltat doar pe baza recomandărilor din partea clienților mulțumiți. Adevărul e că am crescut din toate aceste motive și încă avem planuri mărețe.

Acum ne găsești în 2 locații în Botoșani, livrăm oriunde în țara și suntem prezenți și pe social media.

Urmărește-ne online

Discutăm despre produsele nou apărute pe piața și în magazin, prezentăm cazuri și oferim sfaturi.