Anularea unei comenzi

Vrei sa anulezi o comanda?

Poti anula comanda in maximum 15 minute de la confirmarea acesteia. Departamentul de Serviciu Clienti are, de asemenea, posibilitatea de a anula o comanda doar in primele 15 minute. Comanda se poate anula doar telefonic, la numarul +40 751 607 447. Departamentul nostru, va avea nevoie de numele dumneavoastra si/sau numarul comenzii. Daca comanda nu este anulata in termenul prevazut, va oferim doua solutii rapide si eficiente:
  • Poti transmite curierului ca doresti sa refuzi comanda, atunci cand acesta te va contacta (comanda va fi returnata catre noi).
  • Dupa ce comanda ajunge la tine, poti returna produsele in termen de maxim 14 zile calendaristice.

Pot modifica o comanda deja plasata?

Dupa confirmare, o comanda nu mai poate fi modificata. Poti doar anula comanda in maximum 15 minute de la confirmarea acesteia. Dupa anularea comenzii, poti initia alta comanda cu produsele dorite de tine. Daca intampini dificultati, te rugam sa ne contactezi la +40 751 607 447.

Ti-a fost anulata comanda?

Motivele pentru care o comanda poate fi anulata pot fi:
  • Imposibilitatea de a se efectua tranzactia, atunci cand ai setat metoda de plata online (eroare tehnica).
  • O eroare de comunicare intre sistemul nostru de plati si baza noastra de date.
  • Stocul unui articol a fost epuizat in timpul finalizarii comenzii.
In cazul in care te afli intr-una dintre situatiile mentionate mai sus, ne pare foarte rau si iti recomandam sa plasezi o noua comanda sau sa iei legatura cu noi telefonic la +40 751 607 447.